Invitation til onlinemøde med Team Fri Bikeshop - Zealand Cycling Junior

22-02-2021

Juniorteamet vil gerne invitere til et onlinemøde onsdag den 17. marts kl. 19.00 til 19.45.

For at deltage i mødet, skal nedenstående link benyttes.

https://meet.google.com/vbi-mkrz-ykh

 

Mødet er målrettet klubbens ungdomsryttere, forældre og ungdomstrænere, men er alle er velkomne.

 

På mødet vil 2. års Teamrytter Magnus Machholdt fortæller omkring, hvordan det er køre på teamet og hvilke oplevelser der.

Teammaneger Martin Flindt Møller og Sportsdirektør Nicholas Poulsen, vil fortælle omkring setup'et og hvad der skal til for at komme på team.

 

Spørgsmål kan stilles til Nicholas Poulsen

Sportsdirektør

2260 5122

nicholaspoulsen@zealandcyclingjunior.dk

 

Zealand Cycling Junior består af Næstved (NBC) som moderklub

samt samarbejdsklubberne fra Køge (KCR) og Slagelse (SCR)

 

Mere information findes her:

www.zealandcyclingjunior.dk

@teamfribikeshop

Instagram: teamfribikeshop_haslev

Læs mere

Slagelse Kommune tager endnu 4 år som Team Danmark Elitekommune.

13-02-2021

Det er vores ungen ryttere en stort glæde at være på forsiden af Slagelse Magasinet februar nummer.

Slagelse Kommune tager endnu 4 år som Team Danmark Elitekommune.

Læs vider på side 14-15 inde i bladet ????

Link til bladet er [her]

 
Læs mere

Generalforsamling udsat.

12-02-2021

Da vi ifølge myndighedernes retningslinjer ikke kan afholde året generalforsamling, udsættes denne. Vi afventer en ny udmelding fra myndighederne ift. til forsamlingsloft, og udsender indkaldelse jf. vedtægter når det igen er muligt.

Venlig hilsen Bestyrelsen i Slagelse Cykel Ring

 
Læs mere

DM i enkeltstart køres i Slagelse til efteråret

03-07-2020

Slagelse Cykle Ring og Slagelse Kommune bliver værter for årets DM i enkeltstart - og både ryttere og publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til cykelløb i høj klasse, når de nye danske tempomestre skal findes på de vestsjællandske veje lørdag den 3. oktober.

Dansk cykling har de seneste år oplevet en imponerende udvikling i en af sportens mest prestigefyldte discipliner og fået en række enkeltstartsspecialister i international klasse hos både herrer og kvinder –derfor er der også lagt op til et meget spændende DM i Slagelse Kommune den første lørdag i oktober.

Kasper Asgreen og Louise Norman Hansen er forsvarende mestre, men der står mange udfordrere klar i kulissen til at overtage dannebrogstrikoten. Hos herrerne er medaljekandidaterne mange: Superspecialisten Martin Toft Madsen, den tredobbelte U23-verdensmester Mikkel Bjerg, U23-europamester Johan Price-Pejtersen og den 30-årige veteran Rasmus Quaade kan alle blande sig i topstriden. Hos kvinderne skal Pernille Mathiesen forsøge at veksle tre sølvmedaljer i træk til en guldmedalje, men den danske mester i 2016, 2017 og 2018, Cecilie Uttrup Ludwig, der ikke var til start sidste år, har formentlig også et ønske om at vinde trøjen tilbage fra Louise Norman Hansen.

Slagelse Cykle Ring er langt med at skabe en spændende rute, der giver både ryttere og publikum en forrygende efterårsoplevelse - og ruter og program offentliggøres hurtigst muligt.

 
Læs mere

Landevejstræning

01-01-2020

Der bliver trænet på landevej følgende dage:

Tirsdag 17:00 – 19:00 - Mødested i klubben, Dalsvinget 8, 4200 Slagelse

Torsdag 17:00 – 19:00 - Mødested Hashøjskolen, Brovej 1, 4200 Slagelse

Om tirsdagen er der klubaften mellem 19.00 – 20.00 i klubben, Dalsvinget 8, 4200 Slagelse

Hvis du er ny rytter i klubben er det bedst, at du kommer til klubaften, før du møder til træning. Dette er for, at vi kan sikre os, at der er en træner på dit niveau, der er klar til at tage i mod dig, når du starter.

Læs mere

NY klub rekord i U17 klassen

14-09-2016

Tue Larsen indehaver af klubrekord i 10 km enkeltstart i U17.

32 år gammel rekord slået. Se rekorder HER

I super flot solskin tirsdag aften den 13. september, faldt en 32 år gammel klub rekord i Slagelse Cykle Ring.

Det handler om rekorden i 10 km enkeltstart i U17, som Tue Larsen havde mod på, at krydse klinger med.

Den 32 år gamle rekord indehaves af Kim Effer Jensen og sat helt tilbage til den 22. august 1984, hvor han kørte de 10 kilometer i tiden 15 min og 10 sek, gennemsnitsfart på 39,560 km/t.

Tue fortæller. Benene ikke var helt gode ved opvarmningen. Han fortæller også

at han fik lyst til at forsøge at snuppe rekorden i 10 km enkeltstart, da han fornyelig kørte en rigtig god enkeltstart til klubmesterskabet i U17 og mente at han måske kunne slå den 32 år gamle klubrekord, hvis han kunne få benene til at snurre lige så godt som der.

Tue startede ud i modvind og kæmpede bravt på cyklen ud mod vendepunktet og havde disponeret godt i modvinden, på hjemturen efter vendepunktet kørte han rigtig stærkt med snorlige position på cyklen.

Da Tue kører over stregen ved de 10 km., så viser uret 14 min og 08 sek., og dermed er der skåret 1:02 min af den gamle rekord. Tues gennemsnitsfart var 42,453 km/t.

Stort tillykke til Tue Larsen og dejligt at se alt det talent, som der er i Slagelse Cykle Ring og at de tør udfordre rekorderne, det er selvtillid og tro på sin egen styrke.

 
Læs mere