DM i enkeltstart køres i Slagelse til efteråret

03-07-2020

Slagelse Cykle Ring og Slagelse Kommune bliver værter for årets DM i enkeltstart - og både ryttere og publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til cykelløb i høj klasse, når de nye danske tempomestre skal findes på de vestsjællandske veje lørdag den 3. oktober.

Dansk cykling har de seneste år oplevet en imponerende udvikling i en af sportens mest prestigefyldte discipliner og fået en række enkeltstartsspecialister i international klasse hos både herrer og kvinder –derfor er der også lagt op til et meget spændende DM i Slagelse Kommune den første lørdag i oktober.

Kasper Asgreen og Louise Norman Hansen er forsvarende mestre, men der står mange udfordrere klar i kulissen til at overtage dannebrogstrikoten. Hos herrerne er medaljekandidaterne mange: Superspecialisten Martin Toft Madsen, den tredobbelte U23-verdensmester Mikkel Bjerg, U23-europamester Johan Price-Pejtersen og den 30-årige veteran Rasmus Quaade kan alle blande sig i topstriden. Hos kvinderne skal Pernille Mathiesen forsøge at veksle tre sølvmedaljer i træk til en guldmedalje, men den danske mester i 2016, 2017 og 2018, Cecilie Uttrup Ludwig, der ikke var til start sidste år, har formentlig også et ønske om at vinde trøjen tilbage fra Louise Norman Hansen.

Slagelse Cykle Ring er langt med at skabe en spændende rute, der giver både ryttere og publikum en forrygende efterårsoplevelse - og ruter og program offentliggøres hurtigst muligt.